Amela Š. iz Visokog: Vulkan u želucu smirila je Nizama svojim zlatnim rukama

Već je postala tradicija da klijenti sarajevske bioenergičarke Nizame Arslan ispišu nekoliko redaka o sebi, oboljenju sa kojim su se suočili i kako su našli pomoć te svoja pisma dostave u našu redakciju. Ovoga puta Visočanka Amela Š. napisala je punih šest stranica teksta kako je oboljela od kile na želucu i izliječila je. Objavljujemo dio njenog pisma uz minimalne ispravke…

Faksimil Amelinog pisma

Moji problemi su počeli prije nekoliko godina. Radila sam posao koji je zahtijevao velike fizičke napore, a život k’o život, donisio mi je uglavnom samo stresne situacije. Sve to je malo-pomalo uzimalo svoj danak. Kvalitet života mi je svakim danom bivao lošiji a paralelno sa tim, i moje zdravlje se pogoršavalo. Najviše mi je stradao želudac. On je bio moj najveći zdravstveni problem. Kao da su svi predeverani problemi eksplodirali u njemu…

Nalazi uredni

U principu, potpuno sam zdrava osoba. Nikada u moju zdravstvenu knjižicu i karton nije upisano neko oboljenje. Išla sam na redovne sistematske preglede. Svaki od tih pregleda je bio uredan. Svi parametri su bili u normalnim granicama.

Međutim, tempo života koji postaje sve agresivniji prema nama počeo se odražavati na moje zdravlje. U početku su to bile male nelagode u predjelu želuca praćene nadimanjem, učestalim podrigivanjem. Kasnije su mi počeli zalogaji zastajati u grlu, morala bih se napiti vode da ih se riješim. To se pojavljivalo i nestajalo s vremena na vrijeme, a godine su prolazile, tako da je to postalo sve intenzivnije, drugačije, kompliciranije…

Vremenom mi se počela javljati bol u predjelu grudnog koša, boljeli su me i kukovi, žuč je skoro prestala da radi, a problemi sa probavom su postajali sve učestaliji. Naveče bih lijegala sa svim tim bolovima i dugo bih se mučila dok zaspim. Kada bih se probudila, pri svakom pokretu osjećala sam bolove i grčenje u predjelu jednjaka.

Ponekad su bolovi bili toliko jaki da nisam mogla ni da dišem, ni da govorim, na momente sam imala osjećaj da sam potpuno paralizovana. Bilo je strašno! Uspjevala bih povremeno to ublažiti čajevima, ali je sve bilo kratkog daha.  Odlučila sam da potražim ljekarsku pomoć. Urađene su mi sve pretrage; ultrazvuk kompletnog abdomena, gastroskopija, krvne pretrage. Svi nalazi su bili uredni. Kao terapiju dobila sam samo neke tablete koje sam popila samo jednaput. Toliko mi je bilo loše od njih da sam bila uvjerena kako neću preživjeti.

Kako je vrijeme odmicalo tegobe su se samo pogoršavale. Promijenila sam način ishrane, počela sa tjelovježbama, ali sve je bilo uzalud. Bolovi su se širili u predio leđa, hvatale su me groznice a bol je postajala sve jača.

Sretna zbog sina

Zbog svih tih silnih problema, polako sam padala u depresivno stanje. Strahovala sam da ću se cijeloga života nositi sa tim problemima. Ipak, zbog velike ljubavi porodice i njihove podrške, nisam klonula. Pretraživala sam na internetu simptome, tragala za ljudima sa istim problemom. Koliko sam iz pročitanog mogla zaključiti, radilo se o hijetalnoj herniji, odnosno kili.

Iz iskustava drugih, saznala sam da se zvanična medicina sa tim oboljenjem teško nosi, skoro nikako. Znala sam da pomoć moram potražiti u alternativnoj medicini. Tada sam došla i do broja gospođe Nizame Arslan, vrsne sarajevske bioenergičarke. Nakon podužeg razgovora, rezervisala sam termin, odmah sutradan.

Nizama je, čim me dohvatila rukama, potvrdila moje sumnje. Imala sam kilu na želucu. Već nakon prva dva tretmana osjetila sam da se dešavaju neke pozitivne promjene. Malo-pomalo nastajala je nelagoda prilikom gutanja, grčevi su jenjavali, a na kraju i prestali. Nisam mogla da vjerujem da sam prespavala noć a da boli nije bilo.

Vratilo mi se raspoloženje. Bila sam presretna zbog sina kojem sam se ponovo mogla posvetiti jer me bolest poprilično sputavala. Hvala dragom Bogu i Nizami, sada nemam nikakvih tegoba. Bol u želucu je prestala, sve nervoze i strahovi su iza mene. Ponovo sam žena sa osmijehom na licu i vratila sam se svojim obavezama. Nizama je žena koja ima zlatne ruke a u njima bioenergiju, dar od Boga.

Ako imate sličan ili isti problem, nemojte čekati, potražite pomoć u alternativnoj medicini. Dokažite i sebi i drugima da ne postoji neizlječiva bolest nego samo neizlječivi ljudi – poručuje na kraju pisma Visočanka Amela.

Kila je izlječiva!   

Nizama tvrdi da liječenje kile na želucu za nju nije strano. Ne slaže sa mišljenjima da je to oboljenje neizlječivo.

  • Do sada sam izliječila preko 50 klijenata sa kilom na želucu i jednjaku. Masažama i bioenergijom se kila uspješno liječi! – kategorična je Nizama!

Nizama sve to radi manuelnim masažama. A, izrazito jaka bieonergija koju posjeduje osim želuca liječi i neka druga oboljenja.

Kako znati da li ste klijent za Nizamu, najbolje objašnjava ona kroz simptome:

  • Ako imate probleme sa mučninama, bolovima u stomaku i leđima, otežanom disanju, gušenjem u plućima, lošim apetitom, malaksalosti, glavobolji, gubitku koncentracije, nesvjestici… posjetite me. Sigurno vam mogu pomoći – poručuje Nizama.

(Magazin Aura)

You may also like...