Aida V. iz Vogošće nakon što se riješila želučanih problema: Još da rodim dijete i bit ću najsretnija žena na svijetu

– Za bioenergičarku Nizamu Arslan sam upravo čula zahvaljujući magazinu Aura. Čitajući istinite priče onih koji su prošli njene tretmane i kojima je pomogla odlučila sam i ja da je posjetim. Moji simptomi su bili slični onima o kojima sam čitala. Naime, moj problem je nastao nakon što sam prije nekoliko godina doživjela dva spontana pobačaja. To me jako potreslo, psihički sam u tom periodu klonula. Postala sam nervozna, depresivna i utučena. Nikako nisam mogla da se pomirim sa tim što mi se desilo.

Aidino pismo

Ali, nije to bio jedini moj problem. Gomilali su se i problemi u kući, na poslu i sve sam se teže sa tim nosila. Tada nisam ni slutila da silna sekiracija i stres mogu utjecati na zdravlje mogu želuca. Posljednjih godinu dana sve to je počelo da doživljava kulminaciju. Dovela sam se do toga stadija da sam izgubila i volju za životom. Sve me boljelo, cijelo tijelo, otežano sam disala i bila sam malaksala.

Doktoru nisam išla jer nikada nisam voljela da se kljukam tabletama. Živjela sam kao biljka i nadala se da će odnekle doći lijek i za moje tegobe.

I tada mi je u ruke došla Aura. Odlučila sam da pokušam sa tretmanima kod bioenergičarke Nizame Arslan, vrsnog poznvaoca namještanja strune. Već na prvom tretmanu Nizama je uvidjela da je želudac uzrok svih mojih problema. Prema njenim riječima, želudac nije bio na svome mjestu. Podigao se, kako je ona rekla, prema plućnoj šupljini.

Taj tretman je bio bolan. Gdje god da bi me dirnula, boljelo me. Ali, već nakon nekoliko tretmana moje stanje se uveliko poboljšalo. Sada osjetim da dišem punim plućima i bez teškoća. Zadovoljna sam kako moje zdravstveno stanje napreduje i mogu reći da sam našla pravu osobu koja će mi pomoći.

Nizama ne samo da mi je pomogla sa želucem nego je popravila i zdravstveno stanje mojih jajnika koji su me mučili zbog čestih upala. Želim da rodim još jedno dijete i svome sinu podarim brata ili sestricu. Nadam se da ću to sada i uspjeti.

Za kraj mogu samo reći neka dragi Allah dž. š. blagoslovi rad gospođe Nizame Arslan i da joj snage da i dalje pomaže ljudima svojim čarobnim rukama. Prezadovoljna sam i nadam se da ću ubrzo imati dobre vijesti i po pitanju trudnoće… Nizami sam zahvalna što mi je pomogla i što je bila iskrena sa mnom – stoji u pismu Aide V.

Oslušnite želudac! 

Aida je samo jedna u nizu koja se izliječila kod Nizame Arslan. Nažalost, stres koji je danas izražen, ponajviše ostavlja traga upravo na želucu koji reagira na svaki vanjski podražaj.

  • Kada se želudac, najčešće zbog stresa i nervoze, pomjeri sa svoga mjesta, ili deformiše svoj prirodni oblik, nastaju problemi. Nekada čovjek sa tim oboljenjem živi godinama ni ne sluteći da je bolestan. Tek kada ga savladaju bolovi, ili velike mučnine i povraćanja, malaksalost i umor a zvanična medicina nema rješenja, pomisli se na strunu. A želudac, naime, svojom neprirodnom veličinom počinje smetati radu i ostalih organa – tvrdi Nizama Arslan, bioenergičarka i vrsni poznavalac metoda namještanja želuca.

Do sada tvrdi da je izliječila na stotine ljudi. Niko nikada se kaže nije požalio nakon njenih tretmana. A osim što pomaže kod želučanih problema, Nizama je uspješna i kod liječenja bolova u leđima, glavobolja, ženske neplodnosti, visokog krvnog pritiska…

  • Ukoliko imate zdravstvenih problema a zvanična medicina vam nije uspjela pomoći, zapitajte se i oslušnite svoj želudac. Nemojte se patiti i gubiti nadu, jer lijek postoji – poručuje Nizama.

You may also like...